Get Hagyma Karamellizalas PNG

Get Hagyma Karamellizalas PNG. Az édesre karamellizált hagyma teszi különlegessé ezt a joghurtos, márványsajtos mártogatót. A karamellizálás mindig alacsony lángon történjen, hiszen nem égett, kesernyés hagyma a cél.

káposzta, kacsa, tészta - Rock And Chili #gasztrocker
káposzta, kacsa, tészta - Rock And Chili #gasztrocker from m.blog.hu
A karamellizálás olyan mértékben divat szó lett, hogy rosszul vagyok tőle. A karamellizálás a dinsztelés lehet, vagyis szerintem amikor már olyan karamell barna a hagyma. A hagymahéj a hagyma külső levelei, amik az érés során elszáradnak, megbarnulnak, ezt a barna héjat vízben felforralva használják, elsősorban gyógyteaként.

Káposztás kocka, ahogy én szeretem.

A kínálat mindennap több ezer új minőségi képpel bővül. Megszórom liszttel, és lerázom róla a felesleget. Akár önmagában is jó lehet, de nagyon jól illik erősebb sajtokhoz, kéksajthoz. Közepesen forró, bő olajban kisütöm.